Tipuri de hamace de calitate

Share Button

Tipuri-de-hamace-de-calitateHamacul Maya autentic este tesut din siruri de caractere subtiri si cu siguranta este o alegerea excelenta daca sunteti in cautarea unui hamac confortabil.Daca intetionati sa utilizati un hamac Maya pentru dormit este recomandat sa achizitionati cel mai mare hamac care se va potrivi bugetului vostru. Daca doriti un hamac care sa-l folositi in interior, indreptati-va atentia spre un hamac din bumbac, deoarece este moale si destul de calduros. Hamacul din nylon este un pic mai solid si mai durabil si este recomandat pentru paduri tropicale, jungle si locatii maritime extreme insa acesta nu trebuie utilizat in medii UV mari.

Hamacele din nylon, de azi, sunt de fapt din polipropilena care se degradeaza daca sunt tinute in lumina puternica a soarelui. Hamacele mexicane din bumbac sunt cele mai confortabile hamace pe care le puteti gasi pe piata. Hamacele mexicane din nylon sunt mai rezistente la vremea umeda si mai putin predispuse la rupere, cu toate acestea exista o diferenta vizibila atunci cand vine vorba de simt si de ansamblul si confortul general, lucruri pe care treebuie sa le ofere orice hamac de calitate.

Un hamac Mexican din bumbac va dura multi ani mai ales daca este utilizat cu o cantitate rezonabila de ingrijire. Daca doriti sa utilizati un hamac pentru camping sau excursii cu cortul, o versiune nylon ar fi, probabil o alegere mai buna Daca alegeti sa cumparati un hamac de dimensiuni mari, mai putin mobil, veti avea nevoie de un spatiu mare unde sa-l amplasati. Cele cu cadru mobil sunt mai compacte si , de obicei, pot fi transportate dintr-o locatie in alta cu efort minim.

Cele mai bune oferte la gasiti pe sportaddict.ro

Hamacele franghie sunt cele mai ieftine si sunt recomandate pentru climatele calde deoarce ofera o mai buna circulatie a aerului si pe langa toate acestea, hamacul coarda este si mai rezistent la temperaturi ridicate. Ca si o optiune cost-eficienta, hamacul franghie este, probabil, cea mai buna alegere.

Hamacul din tesatura este considerat ca fiind mai solid si mai confortabil decat alternativa sa, cel coarda. Hamacele din tesatura sunt aproape intodeauna mai scumpe, dar, in general, acestea dureaza mai mult. Cei care-si doresc un hamac de calitate superioara ar trebui sa opteze pentru un hamac tesatura.
Scaunul hamac vine atat sub forma de coarda cat si tesatura. Scaunul hamac este o optiune perfecta pentru cei cu spatiu limitat si, bineinteles, poate fi o optiune pentru interior. Este alegerea cea mai accesibila dintre toate hamacele, desi acesta nu permite aceasi libertate  si flexibilitate ca si in hamacele clasice.

Odata ce ati luat decizia de a cumpara un hamac, alegerea poate fi destul de uimitoare. Cea mai mare parte a hamacelor tesatura disponibile azi pe piata sunt din Brazilia si sunt realizate printr-un process semi-automat pe un razboi de tesut manual.Panza, tesatura nu au acelasi grad de intindere ca si hamacele mexicane nete. Pe scurt: nu exista nici o comparatie cand vine vorba de confort.

Articole asemanatoare :
1.Te-ai decis unde pleci vara asta?
2.Cat Crib : un hamac pratique et design pour le plus heureux des chats
3.Le fauteuil hamac par Benjamin Hubert
4. Mici trucuri prin care puteti schimba atmosfera din gradina

 

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.