Pariurile de tip combo

Share Button

Pariurile-de-tip-comboPariul combo / combinat , sau mai bine spus , pariul cu doua sau mai multe pronosticuri pe bilet , este cel mai popular tip de pariu . Cota finala se calculeaza prin inmultirea tuturor cotelor de pe bilet , astfel se poate ajunge la castiguri fabuloase .

Odata cu extinderea caselor de pariuri sportive si in mediul virtual a crescut si numarul jucatorilor . Ofertele virtuale sunt mult mai diversificate si foarte usor de utilizat si sunt la dispozitia dumneavoastra 24/24 . Daca inca nu a-ti plasat inca un pariu online va invit sa accesati http://www.e-pariuri.ro , un site specializat care va invata cum sa plasati pariuri sportive.

Betshop-urile virtuale ofera o multime bonusuri si oferte atractive , nu percep nici un tip de comision si va ofera posibilitatea de a urmari si paria pe anumite evenimente sportive . Printre cele mai populare optiuni de pariere se numara numarul de goluri , de cornere , de cartonase galbene , minutele in care se marcheaza golurile si jucatorii care dau gol .Biletul zilei duminica

De cele mai multe ori pariul de tip combo este primul pas din viata unui jucator de pariuri . Singura problema este aceea ca , pentru ca acest pariu sa fie castigator , toate pronosticurile trebuie sa fie corecte , un lucru oarecum dificil , insa nu imposibil .

Pariul de tip combo este utilizat in special de catre pariorii amatori , insa exista si foarte multi profesionisti care aleg sa combine pe un bilet cele mai bine cotate evenimente sportive . Deasemenea , se poate opta si pentru un pariu de genul : una , sau mai multe , dintre echipele pe care dumneavoastra mizati sa castige partida atat la pauza cat si la final , iar pe parcursul jocului sa se inscrie cel putin trei goluri . Pentru un pariu de genul acesta cota este foarte buna , in conditiile in care echipa aleasa are o cota de 1.30 la victorie , iar pentru o astfel de combinatie cota poate ajunge pana la 1.90 .

Luate separat , cotele de pe un bilet combo sunt foarte mici astfel ca nu reprezinta o afacere profitabila . Spre exemplu , daca luam o cota de 1.20 , la o investitie de 100 Ron se pot castiga 20 Ron , insa daca alegem 5 cote de 1.20 obtinem o cota finala de 2.48 , asadar cu aceeasi investitie de 100 Ron se pot castiga 148 Ron .
Pentru ca pariorul sa simta profitul mizand pe o singura cota mica este nevoie sa investeasca o suma considerabila in conditiile in care riscul de a pierde suma investita este destul de mare . Chiar daca , potrivit specialistilor ,cu cat alegi mai multe cote cu atat scad sansele de castig , o selectie atenta a celor mai bine cotate evenimente poate conduce la un castig fabulos.

Pentru a ajunge la aceste castiguri este nevoie de foarte multa experienta , o capacitate desavarsita de a selecta cele mai bune pronosticuri si putin noroc . Se pare ca , pariorii care reusesc sa castige de pe urma acestui tip de pariu sunt deja experti ai pariurilor single . Din moment ce un parior reuseste sa obtina castiguri constante cu pariuri single acesta are foarte multe sanse sa castige si cu pariurile de tip combo .

Insa nu uitati , pariurile sportive sunt un joc de noroc , matematica si statisticile joaca un rol important dar nu decisiv . Pentru a reusi trebuie sa analizati in detaliu toate aceste aspecte .

Best seo packages


Alte articole:
1.Rezultatele Romaniei la Roland Garros 2013
2.Cele mai pariate meciuri pe biletul zilei
3.Cum preferi pariurile online sau clasic ?
4.Pot naste dependenta pariurile?

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.