Impactul pe care il are Google Panda asupra SEO

Share Button

Impactul-pe-care-il-are-Google-Panda-asupra-SEOVazand ca mediul online a devenit din ce in ce mai populat cu tot felul de site-uri mai mult sau mai putin placute, depinde de parerea fiecaruia, cei de la Google au pus la punct un plan prin care au dorit eliminarea anumitor site-uri atunci cand sunt introduse in motorul de cautare anumite cuvinte cheie. De ce a dorit Google acest lucru? Pentru a incerca pe cat posibil sa scoata in evidenta acele site-uri care intr-adevar chiar au ceva de transmis si sunt utile.Datorita anumitor site-uri care fac spam, acele site-uri care chiar au un mesaj de transmis au de suferit, deoarece scad in topul cautarilor.

Pentru a remeida aceasta problema, utilizatorii de site-uri care doresc sa iasa in evidenta, si sa fie la un nivel cat mai ridicat in rezultatele motorului de cautare, vor trebui sa aplice anumite procedee de optimizare SEO. Acestea sunt anumite procese, metode, procedee, cu ajutorul carora site-ul vostru se va regasi cat mai sus atunci cand vor fi tastate anumite cuvinte cheie care sa defineasca site-ul respectiv, in motoare de cautare.

Acum ca ne-am lamurit ce presupune procedeul de optimizare SEO, sa vedem cine se si ocupa cu aplicarea acestei optimizari SEO. Asa cum probabil bine stii, romanul se pricepe la absolut orice, si daca nu se pricepe atunci invata! La fel se intampla si cu optimizarea SEO. Vazand ca devine din ce in ce mai utiizata, foarte multi dintre noi au inceput sa invete cat mai multe lucruri depsre optimizare SEO. Insa, fara indoiala, ca la fel cum se intampla in orice domeniu de activitate, si in acest domeniu de optimizare SEO, exista amatori si profesionisti.

Best seo packages

Daca tu doresti sa tinzi spre statutul de profesionist, este absolut normal si logic sa apelezi la servicii de optimizare SEO oferite de profesionisti. Din punctul meu de vedere acesti profesionisti se numesc www.danbradu.ro. Pe acest site ve-ti gasi o echipa de profesionisti gata sa va ofere cea mai buna consultanta din domeniul optimizarii SEO. Deci daca esti in cautarea unui specialist in acest domeniu, acceseaza www.danbradu.ro.

Pentru ca tot vorbim despre optimizare SEO, permiteti-mi sa va vorbesc pe scurt despre cum incearca cei de la Google sa ajute site-urile care indeplinesc anumite conditii sa creasca in topul motoarelor de cautare.
In februarie 2011, Google a lansat un algoritm, numit Panda prin care incerca sa ofere utilizatorilor acestui motor de cautare informatii de o calitate cat mai inalta in privinta site-urilor. Insa acest program a destabilizat destul de mult mediul online, in special datorita acentului pe care Panda il pune pe continutul site-ului, luru care pana la aparitia Panda nu sa mai intamplat.

Un alt aspect pe care au dorit sa il schimbe cei de la Google cu ajutorul Panda se refera la importanta page rank. Daca pana la aparitia Panda, page rank-ul era foarte important, nota obtinuta de site influentand pozitia in topul cautarilor din motorul de cautare, acest lucru nu se va mai intampla, odata cu apartia Panda. Lucru care a lasat urme destul de vizibile in topul cautarilor. Dupa lansarea pe piata a acestui program, multe din site-urle aflate pe o pozitie inalta au inregistrat caderi mai mult decat semnificative!

Insa, din punctul meu de vedere acest program lansat de catre Google a fost mai mult decat bine venit pentru mediul online romanesc! Tu ce parere ai?


Articole asemamatoare:
1.Library ยป Google: Panda Update
2.How to Survive Google’s Pending Panda Updat
3.Google Algorithm Change History
4.Google Panda Update vs. Google Penguin Updates

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.