Ce greseli nu trebuie sa facem atunci cand construim o casa?

Share Button

Ce greseli nu trebuie sa facem atunci cand construim o casa?Atunci cand ne hotaram sa construim o casa trebuie numaidecat sa avem in minte o zona specializata in astfel de constructii si vorbim aici despre constructii case Cluj .

Sintagma-cheie constructii case Cluj se leaga de DKRconstruct.ro , o societate care se ocupa efectiv cu constructia de locuinte, dar si cu acordarea de sfaturi in acest domeniu.

Vom vorbi in cele ce urmeaza despre ce greseli nu trebuie sa facem atunci cand dorim sa construim o casa de la zero.

In primul rand trebuie sa fim atenti la cum realizam o planificare generala. Atunci cand proiectam propria casa trebuie sa luam in considerare propriile stiluri de viata precum si obiceiurile. Cat ne propunem sa locuim in aceasta casa?

Va trebui sa ajustam caracteristicile de siguranta pentru copii? Sau ar trebui sa ne gandim la nevoile pe care le vom avea mai tarziu, atunci cand vom atinge varsta pensionarii? Toate aceste lucruri trebuie gandite pe termen lung pentru a vedea intr-adevar in ce situatie ne aflam si ce avem nevoie pentru casa noastra.

Un alt aspect pe care trebuie sa-l avem in vedere se refera la iluminarea necorespunzatoare a viitoarei case. Corpurile de iluminat si prizele ar trebui sa fie din belsug. La fel cum trebuie sa fie si ferestrele. Ferestrele ar trebui sa fie prezente in fiecare camera si daca s-ar putea sa fie cat mai mari. Lumina naturala, atunci cand este posibila, ar trebui sa fie principala noastra sursa de lumina. Ganditi-va,de asemenea, si la adaugarea de lucarne.

Camerele mai putin utilizate ar trebui sa fie un alt lucru demn de luat in seama. Adaugarea unei camere de jocuri sau adaugarea uneia multifunctionale suna ispititor, insa, trebuie sa ne gandim bine si sa construim una numai daca stim ca va fi folosita. La ce bun o camera transformata in sala de gimnastica in care banda de alergare este folosita drept cuier sau uscator?

Adeseori o camera nefolosita devine acel loc in care sunt adunate lucrurile care nu ajung niciodata sa fie folosite. Daca ne hotaram sa facem o camera de rezerva, trebuie sa ne asiguram ca este o camera care poate face trecerea de la un tip la altul. O camera pentru cusut este posibil sa nu fie folosita aproape niciodata, insa o camera pentru cusut sau de birou care poate fi transformata si in camera de oaspeti ar putea intr-adevar sa fie mai des folosita.

Plasarea dormitorului reprezinta un lucru extrem de important. Acesta trebuie sa fie cat mai departe posibil de trafic si zgomot. Dormitorul principal nu ar trebui sa fie in apropierea sau deasupra garajului daca membrii familiei vin si pleaca atunci cand dormim sau ne odihnim.

Este recomandabil sa mentinem dormitorul principal departe de partea centrala populata activ. Daca locuinta noastra va avea doar un etaj, dormitorul principal ar trebui plasat in mod ideal la capatul cel mai indepartat al casei, suficient de departe de garaj.

Pentru mai multe detalii si sfaturi despre cum sa incepeti construirea propriei case accesati www.dkrconstruct.ro .


Alte stiri actuale :

Best seo packages

1. Ce-şi mai construiesc oamenii din toată lumea în spatele casei
2. O casa cu un sistem de constructie iesit din comun!
3. A gasit o comoara in timp ce isi construia un gard in curte
4. Cel mai mare cartier rezidential al Aradului isi continua dezvoltarea
5. Studenţi şi cercetători români fac o nouă casă independentă energetic

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.