Ce este apa alcalina ionizata

Ce este apa alcalina ionizata?

Share Button

Una dintre cele mai benefice bauturi, care aduce numai beneficii organismului nostru , este acea  apa alcalina ionizata , care este incarcata cu ioni negativi, acestia fiind responsabili cu starea de sanatate a organismului. Acest lucru poate fi realizat doar cu ajutorul unui ionizator de apa, cu ajutorul caruia are loc electroliza apei si fiecare om isi poate achizitiona un astfel de aparat pentru propria casa.

Cum se obtine apa alcalina ionizata

Apa alcalina ionizata este una dintre acele bauturi cu efect antioxidant, ale carei efecte sunt foarte eficiente, principalul beneficiu fiind energie transmisa.

Acest tip de apa este cu mult mai hidratanta decat apa obisnuita si are puternice efecte detoxifiante. In acest mod, celulele absorb mult mai repede acest lichid, fara a mai fi nevoie sa consume din energia necesara pentru a face acest lucru.

Cum se obtine apa alcalina ionizata

Nu exista nici o deosebire intre apa obisnuita si apa alcalina ionizata, atunci cand este vorba despre culoare, miros sau gust, de asemenea, aceasta poate fi folosita in diverse preparate, caci nu isi va modifica proprietatile. Singurul lucru care trebuie cunoscut este acela ca prin fierbere, apa alcalina ionizata isi pierde proprietatile antioxidante.

Acel aparat care poarta numele de ionizator de apa poate modifica nivelul ph-ului apei, la diferite valori, de aceea este necesar sa se verifice constant cantitatea si nivelul ph-ului, caci daca se va consuma prea multa, incepatorilor le pot aparea dureri de cap sau diaree.

Best seo packages

 Cum trebuie consumata apa alcalina ionizata?

Exista o anumita recomandare in privinta consumului de apa alcalina ionizata, mai exact, in fiecare dimineata pe stomacul gol este ideal sa se consume 1 sau 2 pahare, cu aproximativ jumatate de ora inainte de masa.

In restul zilei, nu exista absolut nici o restrictie in ceea ce priveste consumul apei alcaline ionizate, aceasta putand inlocui apa obisnuita. Nu se recomanda consumul lichidelor in timpul mesei, doar daca este vorba despre preparate calde.

Cel mai bine este sa se consume apa alcalina ionizata incepand cu cantitati mici, ca mai apoi sa fie crescuta gradual cantitatea. Un alt lucru de care trebuie sa se tina cont este nivelul pH-ului, astfel incat acesta sa fie crescut treptat  si sa existe suficient timp pentru ca organismul sa se obisnuiasca cu acest tip de dieta alcalina. Dupa o anumita perioada de timp se poate creste fie cantitatea de apa alcalina ionizata consumata, fie cresterea nivelului pH-ului.

Atunci cand apa alcalina ionizata este produsa cu ajutorul unui ionizator de apa, aceasta trebuie consumata in maxim 24 de ore, pe scurt, aceasta poate fi pastrata in sticla, doar ca este posibil sa fie consumata in aceeasi zi.

Cum functioneaza un ionizator de apa?

Acest tip de aparat este de obicei montat la chiuveta sau in orice loc unde are loc alimentarea cu apa.  Trecand prin acest aparat, apa este alcalinizata si ionizata, pentru a fi consumata fie in locul apei potabile, fie pentru a fi folosita la prepararea mancarii.

Ionizatorul de apa functioneaza doar pentru conducta de apa rece, insa trebuie sa se tina cont daca aceasta apa este potabila, caci prin intermediul acestui aparat, apa nu devine potabila, ci doar este ionizata, incarcand-o cu ioni negativi.

Sursa imagini: wellnessist.ro

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.