Banda de alergare, un exercitiu eficient

Share Button

Banda de alergare, un exercitiu eficientBanda de alergat este una dintre cele mai populare piese de echipament fitness, deoarece imita exercitii, care sunt in acelasi timp familiare si confortabile: mersul pe jos si alergatul. Chiar daca preferati un antrenament in aer liber vremea nu coopereaza intodeauna si atunci banda de alergare ne sare in ajutor.

O banda de alergat poate fi o investitie mare insa va ofera o varietate de exercitii. Folosind o banda de alergat intr-o sala de fitness este un lucru, dar cumparand una pentru acasa este o chestiune serioasa. Benzile de alergare costa destul de mult, deci luati in calcul bugetul  vostru si daca puteti, cumparati o banda de alergare de cea mai buna calitatea.

Iata ce trebuie sa sti atunci cand vrei sa achizitionezi o banda de alergat:

O banda de aleragare de caliatate va fi confortabila, lina si usor de utilizat si va dura o lunga perioada de timp. Alegerea unei benzi de alergat va depinde de : 1. Bugetul de care dispuneti, 2. Optiunile de programare, 3. Tipul motorului, 4. De cat spatiu dispuneti.

Primul lucru si cel mai important la o banda de alergat este motorul. Un tip bun de motor va poate asigura un antrenament mai bun si o viata mai indelungata a benzi de alergat. Cele mai multe benzi de alergat au doua tipuri de motoare: unul este acela care “conduce” banda iar celalat este folosit pentru a ridica si a cobora panta.

Cele mai performante benzi de alergat din Romania le gasiti la Sportaddict.ro .

Best seo packages

Pe piata sunt disponibile si benzi de alergare fara motor sau magnetice ideal ar fi sa evitati aceste echipamente fitness deoarece nu sunt foarte eficiente.

Este ideal ca banda de alergat pe care o alegeti sa dispuna de buton pentru oprire de urgenta si un sistem
automat de pornire lenta deoarece o “mana de ajutor” este intodeauna binevenita mai ales daca ne ajuta sa ne pastram echilibru. Benzile de alergare care dispun de manere laterale deseori pot perturba echilibru. Luati in considerare o banda care necesita un cod de securitate sau un magnet special pentru a o putea porni, mai ales daca aveti copii mici. Aceasta este o caracteristica buna si pentru adulti, de asemenea. Daca va pierdeti echilibru, un magnet care este conectat la consola, poate opri banda automat daca va dezechilibrati.

Banda de alergare pe care o achizitionati ar trebui sa afiseze timpul, distanta, viteza si caloriile arse. Multe benzi de alergare, de asemenea, vin cu cu un set de programe de antrenament programate in prealabil.

Banda de alergat s-a imbunatatit in mod drastic in ultimii ani, are o capacitatea de inclinare care simuleaza foarte bine urcare unui deal si are o varietate de programe pentru antrenament care pot fi foarte eficiente.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.